Skip to content

Kakao iidsed juured ja selle kasutamine Mehhiko rahvusköögis.

Ootame sind osalema sellel ainukordsel ja erilisel üritusel ! 20. oktoober, kell 17.00

Piletid müügis Fientas

Mehhiko kirjanik Stephanie Rendón räägib meile kõike kakao iidsest päritolust. Kuidas maiad ja asteegid selle väärtust kiitsid ja rituaalides kasutasid. Saate teada kakao tähtsusest Mehhiko rahvusköögis. Selles töötoas saate proovida midagi ainulaadset ja spetsiaalselt meile valmistatud: omatehtud ja traditsioonilist "mole". Mole on Mehhiko üks sümboolsemaid traditsioonilisi roogasid ning oma pika ajaloo, keerukuse ja kulinaarse kunsti tõttu on sellest saanud eksootiline ja rikkalik valik kogu maailma kokkadele. Mole ühendab suurepäraselt kakao ja Mehhiko tšilli segu. Kas tahaksite maitsta Mehhiko kirjaniku peremole retsepti? Lisaks "molele" saate proovida traditsioonilist Mehhiko tšillikastet, mille koostisosadeks on kakao ja õlu. Ärge kartke Mehhiko tšillit. On eksiarvamus, et need teevad keelele haiget. Õiges tasakaalus tšilli ja kakao sobivad suurepäraselt kokku! Samuti saate proovida traditsioonilist magusat kuuma kakao jooki, mida mehhiklased armastavad külmadel päevadel juua või nautida koos magusa leivatükiga.
Selles töötoas saad proovida:
- omatehtud "mole"
-õlu, tšilli ja šokolaadikaste
- kakao kuum jook

Olete oodatud registreeruma siin või osta pilet osalemisele Fientast siit lingi kaudu.

Osalemistasu 35€

Telli oma pilet signe@õpitoad.ee

signe@õpitoad.ee

Kohtade arv on piiratud. Kiire registreerumine tagab osalemise.

Küsimused palun tel 5143385

 

IMG_8459
IMG_8460